top of page

MEUBELSTOFFERING
MODERNE / HEDENDAAGSE ZITMEUBELEN
VINTAGE ZITMEUBELEN - STIJL / ANTIEKE ZITMEUBELEN

Wij hebben een ruime ervaring in, en een deskundige kennis van, het stofferen van moderne hedendaagse zitmeubelen, stijl / antieke zitmeubelen en vintage zitmeubelen. De toegepaste technieken en de gebruikte materialen worden zo gekozen dat een optimaal zitcomfort op maat gecreëerd wordt.

Moderne zitmeubelen worden voorzien van een hedendaags zitcomfort door onze kennis van actuele stoffeertechnieken en ervaring in het verwerken van moderne materialen zoals elastische sangels en polyetherschuim. Afneembare hoezen worden op maat gemaakt.

Dankzij een intensieve opleiding in klassieke stoffeertechnieken kunnen stijl / antieke zitmeubelen gestoffeerd worden door toepassing van ambachtelijke technieken en het gebruik van materialen zoals jute sangels, koperen veren en crin végétal.

Door de kennis van klassieke stoffeertechnieken en jarenlange ervaring in moderne stofferingen worden vintage designmeubelen op originele wijze gestoffeerd.

Het uitgebreid assortiment aan decoratieve meubelstoffen omvat stijlstoffen, hedendaagse stoffen, voorgewassen stoffen speciaal voor hoezen en stoffen voor outdoor gebruik. Een gerenommeerde Deense collectie meubelstoffen en een Zweedse collectie leders helpen u bovendien in het herstellen van uw vintage designmeubel naar originele uitvoering.

MEUBELSTOFFERING
MEUBELSTOFFERING001 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING002 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING003.jpg
MEUBELSTOFFERING001.jpg
MEUBELSTOFFERING002.jpg
MEUBELSTOFFERING006 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING004.jpg
MEUBELSTOFFERING009.jpg
MEUBELSTOFFERING009 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING010 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING010.jpg
MEUBELSTOFFERING011.jpg
MEUBELSTOFFERING011 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING013.jpg
MEUBELSTOFFERING014 NEW.jpg
MEUBELSTOFFERING012.jpg
bottom of page