top of page
Atelier Philippe D'hoore

Atelier Philippe D’Hoore biedt u 3 activiteiten nuttig voor de inrichting van uw woning en / of werkomgeving: maatmeubel, raambekleding en meubelstoffering.


MAATMEUBEL:
Een assortiment van eigentijdse meubelen en meubelsystemen voor het ordenen van uw woning en/of werkomgeving.  Het assortiment bestaat uit boekenkasten en -rekken, buffet- en ladenkasten, TV en media meubelen, inkommeubelen en vestiairebenodigdheden, bijzet- en nachttafels en legplanken.


RAAMBEKLEDING:
Glasgordijnen, gordijnen, overgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen worden in eigen atelier op maat gemaakt. Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van houten / aluminium jaloezieën, lamellen en rolgordijnen. Plaatsing van de ophangsystemen en de raambekleding gebeurt volledig in eigen beheer.


MEUBELSTOFFERING:
Wij stofferen stoelen, fauteuils, zitbanken, voetbanken en losse kussens met vaste bekleding of hoezen. Met artisanale technieken, moderne stoffeermaterialen en professioneel gereedschap / (naai)machines voorzien wij uw zitmeubel van een hedendaags zitcomfort, een nieuwe bekleding en een actuele afwerking.

Voor een kennismaking nodigen wij u graag uit in ons atelier te Antwerpen (Zuid).

ABOUT001.jpg
ABOUT002.jpg
RAAMBEKLEDING003.jpg
ABOUT004.jpg
MAATMEUBEL001.jpg
ABOUT006.jpg
ABOUT007.jpg
ABOUT008.jpg
RAAMBEKLEDING002.jpg
bottom of page