Atelier Philippe D’Hoore biedt u 3 activiteiten nuttig voor de inrichting van uw woning en / of werkomgeving: maatmeubel, raambekleding en meubelstoffering.

MAATMEUBEL:
Een assortiment van hedendaagse designmeubelen in kleur(combinatie) en indeling op maat. Het assortiment bestaat uit modulaire bibliotheeksystemen, modulaire buffetkasten, tv-meubelen, schrijftafels, vestiairebenodigdheden en zitmeubelen.

RAAMBEKLEDING:
Glasgordijnen, gordijnen, overgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen worden in eigen atelier op maat gemaakt. Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van houten / aluminium jaloezieën, lamellen en rolgordijnen. Plaatsing van de ophangsystemen en de raambekleding gebeurt volledig in eigen beheer.

MEUBELSTOFFERING:
Wij stofferen stoelen, fauteuils, zitbanken, voetbanken en losse kussens met vaste bekleding of hoezen. Met artisanale technieken, moderne stoffeermaterialen en professioneel gereedschap / (naai)machines voorzien wij uw zitmeubel van een hedendaags zitcomfort, een nieuwe bekleding en aan actuele afwerking.


Webdesign: studio M
Development: FCR Media